Van der Sar bevestigt dat Van de Beek Ajax kan verlaten

9 mei 2020, 19:30

Al maandenlang gonst het van de geruchten rondom Donny van de Beek. De middenvelder van Ajax wordt gelinkt aan tal van topploegen, maar speelt vooralsnog gewoon in de Amsterdam. Algemeen directeur Edwin van der Sar heeft wel laten weten dat de 23-jarige middenvelder mag vertrekken bij Ajax, mits er een goed bedrag geboden wordt.

Ondanks de coronacrisis gaat Ajax namelijk niet iedereen voor een appel en ei verkopen, geeft Van der Sar aan bij Sky Sports. "Vorig seizoen hebben we een mondelinge overeenkomst gesloten met Andre Onana, Nicolas Tagliafico en Van de Beek zodat ze nog een jaar bleven", vertelt de oud-doelman. "En daarna zouden we elkaar helpen om een nieuwe stap in hun loopbaan te vinden. Daarin is niks veranderd." Maar, waarschuwt Van der Sar. "We doen niemand met vijftig procent korting de deur uit. Dat kunnen clubs vergeten."

Vorig seizoen verkocht Ajax voor ongeveer 150 miljoen euro de twee vaste krachten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Van der Sar denkt dat Ajax nog steeds zulke bedragen kan vangen voor belangrijke spelers. "Natuurlijk, transferbedragen van 150 tot 200 miljoen euro zijn niet meer mogelijk. Maar ik dank dat er nog steeds veel geboden wordt op spelers van Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen