Ighalo hoopt dat verblijf bij Manchester United langer wordt

8 mei 2020, 22:31

Als het aan Odion Ighalo ligt, vertrekt hij deze zomer niet bij Manchester United. De Nigeriaanse spits werd in de winterstop gehuurd van het Chinese Shanghai Shenhua en tekende een contract tot eind mei. Hij hoopt dat hij in ieder geval kan blijven om het restant van het Premier League-seizoen te spelen.

De Chinese competitie gaat binnenkort ook weer van start, wat de situatie van Ighalo lastig maakt. "Ik zou het seizoen hier graag afmaken, als dat mogelijk is", zegt Ighalo tegen BBC. "Ik was in goede vorm en voelde me goed, zeker door enkele goals. Ik heb mijn best gedaan en hopelijk krijg ik nog de kans om me te laten zien", zegt hij tegen de Engelse omroep. "Als team waren we sterk voor de pandemie."

Ighalo, voormalig spits van Watford, scoorde tot dusver vier keer in acht duels voor Manchester United. De dertigjarige Nigeriaan zit zich inmiddels thuis te verbijten. "Iedereen gaat door deze situatie door een moeilijke situatie. We kunnen niet doen wat we leuk vinden en iedereen is benieuwd hoe het nu verder gaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen