Martens en Van der Gragt met Barcelona kampioen van Spanje

8 mei 2020, 21:04

Lieke Martens en Stefanie van der Gragt mogen zich met FC Barcelona kampioen van de Spaanse voetbalcompetitie noemen. De Spaanse bond heeft de koploper van de competitie namelijk uitgeroepen tot kampioen, ook al was de competitie nog niet helemaal afgelopen.

De voorsprong van Barcelona was fors te noemen, aangezien nummer twee Atlético Madrid negen punten minder had. Er stonden nog acht speelrondes op het spel, maar die konden door het coronavirus niet meer worden afgewerkt. Er is in de Spaanse vrouwencompetitie overigens ook besloten dat er geen degradatie, maar wel promotie plaatsvindt. Voor Valencia en Espanyol is het daardoor goed nieuws. De beide club ontsnappen aan degradatie, terwijl Eibar en Santa Teresa promoveren naar het hoogste niveau.

Voor Barcelona en Atlético Marid, waar Sari van Veenendaal onder contract staat, hoeft het seizoen nog niet per se voorbij te zijn. De beide Spaanse ploegen staan tegenover elkaar in de kwartfinale van de Champions League. Ongewis is wat daarmee gebeurt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen