'PSV informeert bij Anderlecht naar Van Crombrugge'

8 mei 2020, 07:51

PSV heeft geïnformeerd naar Anderlecht-doelman Hendrik Van Crombrugge. De 27-jarige Belg staat bekend als meevoetballende keeper en voldoet daarmee aan de wensen van Roger Schmidt, de nieuwe trainer van PSV. Ondertussen werkt Anderlecht zelf aan contractverlenging.

Volgens Het Nieuwsblad deed PSV navraag in Brussel. De Belgische krant schrijft dat Lars Unnerstall en Jeroen Zoet minder aan het beoogde profiel van Schmidt voldoen. Naast deze twee doelmannen heeft PSV ook nog Robbin Ruiter onder contract staan. Unnerstall werd halverwege dit seizoen eerste doelman in Eindhoven. Zoet speelde de afgelopen maanden op huurbasis voor FC Utrecht.

Lees ook: 'Zoet hoeft niet weg van PSV

Bij Anderlecht maakte Van Crombrugge in zijn eerste seizoen voor paars-wit een goede indruk. Daarmee wekte hij ook de interesse van Hertha BSC. Van Crombrugge kwam afgelopen zomer over van Eupen en was in het stroeve seizoen van de Belgische topclub een van de lichtpuntjes. Ondanks zijn tot in 2023 lopende contract, wil Anderlecht hem graag een verbeterde en langere verbintenis laten ondertekenen. Het enige probleem zijn de financiële middelen die het daarvoor beschikbaar heeft.

Lees meer: 'Anderlecht wil succeskeeper Van Crombrugge belonen'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen