'Feyenoord hoopt Linssen deze week nog vast te leggen'

7 mei 2020, 23:53

Feyenoord is druk bezig met de komst van Bryan Linssen. De Rotterdammers hopen de 29-jarige aanvaller op korte termijn vast te leggen, verzekert Voetbal International. Wellicht komen de club en speler deze week nog tot een akkoord. Feyenoord hoeft niet te onderhandelen met Vitesse, daar Linssen beschikt over een aflopend contract.

Linssen is derhalve een interessante speler voor Feyenoord. De aanvaller is gratis op te halen en beschikt over een schat aan Eredivisie-ervaring. Dick Advocaat wil Linssen dolgraag aan zijn selectie toevoegen. De aanvaller zou een voorkeur hebben om bij Feyenoord aan de slag te gaan, maar kan zich ook financieel onafhankelijk spelen in het buitenland. Het Griekse AEK Athene, het Chinese Tianjin Tianhai FC en clubs uit België en Duitsland zijn ook geïnteresseerd.

Feyenoord hoopt die clubs af te troeven, maar het verschil tussen vraag en aanbod was donderdag nog groot. Dat verschil is echter wel te overbruggen. Linssen wil snel duidelijkheid van Feyenoord, dat ook hoopt een aantal spelers langer aan zich te binden. Dat zijn de inmiddels bekende namen: Leroy Fer en Eric Botteghin. Zij kunnen een (iets) mindere aanbieding verwachten. Advocaat wil ook dat Feyenoord onderzoekt of Edgar Ié nog een jaar gehuurd kan worden van Trabzonspor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen