Blessure zet streep door bijzonder debuut Veldwijk in Zuid-Korea

7 mei 2020, 22:35

Lars Veldwijk moet zijn competitiedebuut voor Jeonbuk Hyundai uitstellen. De 28-jarige aanvaller heeft een knieblessure opgelopen, waardoor hij vrijdag niet in actie kan komen tegen Suwon Bluewings. Dat duel wordt via YouTube en Twitter gestreamd en is dus voor iedereen te volgen.

De wedstrijd wordt gratis aangeboden omdat het de allereerste is van het nieuwe seizoen in de K-League. De competitie zou ruim twee maanden geleden van start gaan, maar vanwege de coronacrisis kon er niet worden gevoetbald in Zuid-Korea. Het land heeft de pandemie goed doorstaan, waardoor er vanaf dit weekend weer gespeeld kan worden.

De bijzondere seizoensouverture gaat aan de neus van Veldwijk voorbij. Hij deelt het nieuws donderdagavond op Instagram. 'Vier maanden keihard getraind en nog nooit zo fit geweest, en dan drie dagen voor de competitie je hele knie vol met vocht! Helaas kan ik morgen mijn debuut niet maken. MRI-scan is gemaakt en we gaan er alles aan doen zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan en een operatie te voorkomen', aldus de achtvoudig international van Zuid-Afrika, die afgelopen winter Sparta verruilde voor de Zuid-Koreaanse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen