Koeman laat van zich horen: "Voel me weer zo gezond als een vis"

7 mei 2020, 15:57   Bijgewerkt: 7 mei 2020, 16:04

Ronald Koeman heeft voor het eerst wat van zich laten horen nadat hij vier dagen geleden vanwege hartklachten werd opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat goed met de bondscoach van het Nederlands elftal, die zich alweer helemaal de oude voelt. In zijn eerste reactie spreekt hij zijn dank uit voor de hulp en massale steunbetuigingen die hij de voorbije dagen kreeg.

'Dat was even schrikken, afgelopen weekend. Voor mijzelf natuurlijk, maar vooral voor mijn familie, en voor mijn vrienden. Gelukkig hebben de artsen van het AMC mij snel en geweldig geholpen, waar ik zeer dankbaar voor ben. Zo'n gebeurtenis zet je wel weer even met beide voeten op de grond', begint hij zijn bericht.

'Het was voor mij fantastisch om te zien hoeveel mensen mee hebben geleefd. En hoeveel lieve berichten die ik heb gekregen. Van bekenden uit de voetbalwereld, van clubs. Maar ook van volstrekt onbekende mensen. Dat heeft me heel veel goed gedaan en ik wil iedereen daarvoor zeer bedanken!'

'Op dit moment voel ik me weer zo gezond als een vis', vervolgt hij. 'En dat betekent dat ik er weer met volle kracht tegenaan ga, zodra de bal weer gaat rollen. Nogmaals: dank aan iedereen die me gesteund heeft. We zien elkaar snel weer!'

Koeman werd zondag met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij zich na een lange fietstocht onwel voelde. Met gillende sirenes werd Koeman naar het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam gebracht, waar hij een hartkatheterisatie onderging. De verwachting was dat de bondscoach maandag huiswaarts kon keren, maar uiteindelijk moest hij nog een paar dagen langer in het ziekenhuis blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen