'Rankovic kandidaat bij ADO, gesprekken met Steijn gaan stroef'

'Rankovic kandidaat bij ADO, gesprekken met Steijn gaan stroef'

7 mei 2020 – ADO Den Haag heeft Aleksandar Rankovic (41) op het oog als nieuwe hoofdtrainer. De onderhandelingen met (hoofd)kandidaat Maurice Steijn zouden zeer moeizaam verlopen, waardoor de interesse (ook) is verlegd naar de huidige assistent-trainer van Sparta Rotterdam. De voormalig profvoetballer van ADO zou openstaan voor het hoofdtrainerschap in de Hofstad en de onderhandelingen zijn zelfs al gaande.Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Op Het Kasteel zijn ze volgens het AD zeer tevreden over de werkzaamheden van Don Ranko en daar heeft hij nog een doorlopend contract. Gezien zijn eigen wens om als hoofdtrainer aan het werk te gaan, zal Sparta Rotterdam echter geen transfersom voor hem vragen, zo is de verwachting.

Voordeel is dat Rankovic een verleden heeft bij ADO Den Haag (hij speelde daar tussen 2005 en 2010) en zelf de wens heeft om hogerop te gaan. Recentelijk nam de club afscheid van Alan Pardew en hoewel Steijn – die ook werd gesignaleerd in een gesprek met FC Twente-directeur Paul van der Kraan - de absolute favoriet leek, is dat niet langer aan de hand. Rankovic lijkt een serieus alternatief.

Lees ook: 'ADO Den Haag zoekt contact met droomkandidaat Steijn'

Er zouden al diverse gesprekken zijn geweest tussen beide partijen. In Rankovic hoopt de club een man te vinden bij wie de volksclub weer nieuw elan zou krijgen. Henk Fraser – de man met wie hij momenteel samenwerkt bij Sparta Rotterdam – was eerder al hoofdtrainer van ADO Den Haag.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 juni 2020

  2. dinsdag 2 juni 2020

  3. maandag 1 juni 2020