Geblesseerde Obispo terug naar PSV, Júnior nog even in Almelo

7 mei 2020, 10:46   Bijgewerkt: 7 mei 2020, 10:51

Vitesse heeft Armand Obispo donderdag laten terugkeren bij PSV. De centrale verdediger was dit seizoen verhuurd aan de Arnhemmers, maar kampte met een lichte blessure. Omdat alle officiële wedstrijden in Nederland erop zitten vanwege het coronavirus, laten ze hem voortijdig terugkeren in Eindhoven. Daar krijgt hij volgend jaar een kans om zich te bewijzen.

'Om praktische redenen en het feit dat er geen wedstrijden meer op het programma staan, hebben de spelers, PSV en Vitesse in goed overleg besloten dat een vervroegde terugkeer naar Eindhoven in het belang van Obispo is', schrijft PSV in het persbericht over de terugkeer van de centrale verdediger.

Veel huurlingen van PSV keren vervroegd terug om mee te trainen met hun eigenlijke werkgevers ter voorbereiding op het volgend seizoen. Dat is onder andere bij Feyenoord, FC Twente en ADO Den Haag het geval. Heracles Almelo-middenvelder Mauro Júnior, eveneens verhuurd aan die club, blijft vooralsnog wel actief in Overijssel. Volgens PSV-wachter Rik Elfrink krijgt ook hij – net als Obispo – volgend seizoen onder de nieuwe trainer Roger Schmidt een kans in het eerste elftal van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen