Watford en Wolverhampton informeerden naar VVV'er Pachonik

Watford en Wolverhampton informeerden naar VVV'er Pachonik

6 mei 2020 – Tobias Pachonik van VVV-Venlo staat er goed op. De 25-jarige rechtsback werd al in verband gebracht met PSV en Feyenoord. Daarnaast informeerden Engelse clubs bij zaakwaarnemer Ersin Akan naar de diensten van Pachonik. "En toen brak de coronacrisis uit", laat de belangenbehartiger weten."Op dit moment is niks concreet. Clubs wachten nu overal eerst de ontwikkelingen in de wereld en in het voetbal af", zegt Akan tegen Voetbal International. Hoe anders was de situatie voor die tijd. "Er is veel belangstelling voor Tobias. Uit de Premier League, onder andere. Watford en Wolverhampton Wanderers toonden serieuze interesse."

Zowel Pachonik als Akan zegt niets te weten van de belangstelling van PSV en Feyenoord. Wel is de verdediger van VVV gestreeld door de berichten. "Twee geweldige clubs. Kijk alleen naar de grote voetballers die er hebben gespeeld. Bij PSV Ronaldo, Memphis en natuurlijk Luc Nilis, die ons als trainer helaas gaat verlaten. En Feyenoord, de club van Robin van Persie. Leuk dat mijn naam met zulke clubs in verband wordt gebracht."

Lees ook: 'PSV en Feyenoord hebben interesse in VVV'er Pachonik'

Geïntereseerde clubs kunnen zich in elk geval melden bij Akan. "Hij weet wat ik wil. Dat ik stap voor stap wil toewerken naar het voor mij hoogst mogelijk niveau. Ik wil de beste speler worden die ik kan zijn. Ersin weet ook dat ik gelukkig ben in Nederland. Ik blijf hier heel graag nog een tijdje langer spelen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021