ADO Den Haag bindt talentvolle aanvallers langer aan zich

6 mei 2020, 23:25

ADO Den Haag heeft twee talentvolle spelers langer vastgelegd. Hugo Botermans (20) en Evan Rotier (18) hebben hun handtekening onder een nieuw contract gezet. Spits Botermans beschikte over een aflopende verbintenis. Hij tekende voor één seizoen bij. Voor Rotier, een multifunctionele aanvaller, is het zijn eerste contract. Hij is tot medio 2022 aan ADO verbonden.

Botermans speelde dit seizoen voor Jong ADO Den Haag. In de beloftenploeg bewees hij een slimme en doelgerichte spits te zijn. In achttien wedstrijden scoorde Botermans elf keer. "Ik ben een spits met een neusje voor de goal", zegt Botermans op het clubkanaal van ADO. "Mijn doel is nu om zo snel mogelijk bij het eerste elftal aan te sluiten. Het zou geweldig zijn als ik volgend jaar al mijn steentje kan bijdragen aan ADO Den Haag 1."

Rotier behoort tot de ploeg van ADO Onder 19. "Mijn harde werk van de afgelopen jaren wordt hiermee beloond. Ik weet dat dit pas de start is, maar hopelijk is het wel het begin van een mooie toekomst. Ik hoop dat ik de verwachtingen kan waarmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen