Ehizibue is ondanks besmettingen bij Köln bereid te voetballen

6 mei 2020, 13:42

Bij 1.FC Köln was er afgelopen week ophef over drie positieve corona-gevallen, die bekend werden na coronatests. Daarop gaf middenvelder Birger Verstraete een interview dat hij liever niet wilde doorvoetballen, wat hij vervolgens in een statement van de club weer introk. Zijn ploeggenoot Kingsley Ehizibue staat er anders in en is bereid om te spelen.

"Wanneer we weten dat het weer los kan gaan, zijn we ready", stelt Ehizibue, die aangeeft zelf volledig fit te zijn, tegenover De Telegraaf. "Ik ben blij dat we weer een bal kunnen aanraken. Als je lang niet hebt gevoetbald, weet je écht wat je mist. Deze situatie vergeten we nooit meer, is uniek. We zitten twee maanden vooral binnen en wat ik hier boven alles uit meeneem, is dat ik niets meer vanzelfsprekend zal laten zijn."

Lees ook: Verstraete komt in statement terug op gevoelig interview

Debuut Nigeria om zeep

Door de coronacrisis ging er ook een streep door het interlanddebuut van Ehizibue bij Nigeria. De eenvoudig international van Jong Oranje was voor de eerste keer opgeroepen. "Mijn familie daar is trots dat ik voor Nigeria had mogen spelen, zeker weten. Dat voel je aan alles. Maar al zou het Zwitserland of Duitsland zijn: mijn familie is altijd dankbaar voor wat het heeft en toekomt." Een verpest debuut was het ook voor Heracles Almelo-aanvaller Cyriel Dessers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen