Spoorboekje: Serie A komt bijeen, programma Bundesliga bekend

Spoorboekje: Serie A komt bijeen, programma Bundesliga bekend

7 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 7 mei.
Nieuws

Serie A-bijeenkomst
In navolging van de Bundesliga hoopt Italië vandaag (donderdag) een grote stap richting de herstart van de competitie. Er staat een belangrijke bespreking op de rol, met de competitieleiders en Italiaanse regeringsfunctionarissen. In Duitsland, Servië, Bulgarije en Turkije werd reeds besloten dat de competitie officieel weer hervat gaat worden. Wordt die intentie ook uitgesproken in Italië?

Hoe wordt de Bundesliga uitgespeeld?
De clubs uit de (2.) Bundesliga horen vandaag hoe het seizoen uitgespeeld wordt. Gisteren kreeg het Duitse voetbal groen licht van de regering. De Bundesliga zal op vrijdag 15 mei hervatten met Fortuna Düsseldorf tegen SC Paderborn. Competitieorganisator DFL maakt vandaag duidelijk hoe het programma er verder uit komt te zien.

Specials

PEC Zwolle trekt zevenmijlslaarzen aan
De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel veertien: het seizoen 2013/2014 wat PEC Zwolle de eerste KNVB Beker van de clubhistorie opleverde.

Voetbal op tv

12.00 uur: Sparta Rotterdam – Feyenoord (2009/2010), FOX Sports 1, flashback
19.00 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma

Meer nieuws

  1. zondag 31 mei 2020

  2. zaterdag 30 mei 2020