Botafogo doet gestopte Robben aanbieding om weer te beginnen

6 mei 2020, 08:51

Arjen Robben kan aan de slag in Brazilië. De buitenspeler zette eind vorig seizoen een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer, maar heeft inmiddels een uitnodiging op zak om toch weer te gaan voetballen. Vice-voorzitter Ricardo Rotenberg vertelt dat de Nederlander een aanbieding heeft om te starten en hij zou 'blij' geweest zijn met de kans.

Dat vertelt hij op het YouTube-kanaal Canal do TF. Via zaakwaarnemer Marocs Leite zocht de Braziliaanse club contact met Robben. Eerder had het via die weg met succes Keisuke Honda binnengehaald en hoewel de Nederlandse speler het een eervol aanbod vond, is de kans heel klein dat hij begint, weet ook Rotenberg. "Hij heeft al lang niet gevoetbald en kan ergens anders vier keer zo veel verdienen. Maar hij weet in elk geval van onze interesse."

Lees ook: Robben miste de voetballerij: "Ik ben nu eenmaal topsporter"

Robben zou niet de enige speler met veel ervaring zijn die door Botafogo, waar ook Clarence Seedorf zijn loopbaan afsloot, wordt benaderd. Het is wel de speler op wie de club het meeste hoopt. Rotenberg: "Hij is mijn idool, een geweldige speler. Voor mij was hij de beste speler op het WK 2014. Messi kreeg de prijs alleen omdat hij Messi is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen