'Anderlecht wil succeskeeper Van Crombrugge belonen'

'Anderlecht wil succeskeeper Van Crombrugge belonen'

6 mei 2020 – Als het aan Anderlecht ligt, gaat Jelle ten Rouwelaar nog lang samenwerken met Hendrik Van Crombrugge. De keeper maakt dit seizoen een meer dan uitstekende indruk in zijn eerste jaar en de Belgische topclub wil hem dan ook graag belonen voor die ontwikkeling. Het enige probleem zijn de financiële middelen die het daarvoor beschikbaar heeft.Dat schrijft Het Nieuwsblad. Van Crombrugge kwam afgelopen zomer over van Eupen en was in het stroeve seizoen van de Belgische topclub een van de lichtpuntjes. Ondanks zijn tot in 2023 lopende contract, wil Anderlecht hem graag een verbeterde en langere verbintenis laten ondertekenen, om een vertrek te voorkomen.

Van Crombrugge, die momenteel nog niet tot de grootverdieners hoort in de selectie, zou er zelf ook wel voor open staan. Echter heeft de club momenteel nog te veel niet presterende en wel royaal verdiende voetballers op de loonlijst staan. Onder andere Ognjen Vranjes, Adrien Trebel, Antonio Milic en Knowledge Kusona verdienen forse salarissen, maar presteren niet en zijn soms zelfs verhuurd.

Lees ook: Ten Rouwelaar verruilt NAC voor Anderlecht

Als het Anderlecht lukt om enkele spelers van de hand te doen, wil het als een van de eerste acties Van Crombrugge belonen met een verbeterde verbintenis. Kortgeleden werd Ten Rouwelaar van NAC Breda overgenomen, om als keeperstrainer Van Crombrugge uit te laten groeien tot international.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 31 mei 2020

  2. zaterdag 30 mei 2020