BILD: Bayern München bereikt persoonlijk akkoord met Sané

5 mei 2020, 23:26

De transfer van Leroy Sané naar Bayern München is een flinke stap dichterbij. Speler en club hebben een akkoord over een vijfjarig contract. Om de komst van de 24-jarige aanvaller helemaal in orde te maken, moet Bayern het nog eens worden met Manchester City. Tegelijkertijd hebben de Duitsers besloten de interesse in Timo Werner te laten varen.

BILD maakt melding van de vijfjarige overeenkomst met Sané. Volgens de toonaangevende Duitse krant hebben technisch directeur Hasan Salihamidzic en bestuurslid Oliver Kahn groen licht gekregen om de transfer te voltooien. Bayern ziet kans om Sané relatief goedkoop over te nemen van Manchester City. Der Rekordmeister zet allereerst in op veertig miljoen euro en hoopt de prijs in elk geval onder de zestig miljoen euro te houden.

Rondom de hoogte van prijskaartje speelt een aantal zaken mee. Het contract van Sané in het Etihad Stadium loopt nog een seizoen door. Daarnaast komt hij terug van een zware knieblessure en wil de UEFA Manchester City verbannen uit de Champions League. In combinatie met de coronacrisis kan dat de prijs behoorlijk drukken. Vorige zomer lonkte voor Sané ook al een transfer naar Beieren. De hiervoor genoemde knieblessure gooide destijds roet in het eten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen