Mahi: "Helder bekeken is er geen kans om te gaan voetballen"

5 mei 2020, 22:23

Mimoun Mahi (op archiefbeeld voor FC Groningen) acht het onverstandig dat de Zwitserse competitie op korte termijn hervat. De aanvaller van FC Zürich zou deze week moeten horen wat er daadwerkelijk gebeurt. "Ik denk niet dat het realistisch is. Aan de andere kant gaat het ook om zoveel geld", beseft de oud-speler van FC Groningen.

Van de Zwitserse regering mag de vaderlandse Super League vanaf 8 juni achter gesloten deuren hervatten. Het voetbal zelf heeft er nog een ei over gelegd. "Als ik de keuze zou moeten maken, had ik het wel geweten: gezondheid gaat boven alles", zegt Mahi tegen FOX Sports. "Als je ziet wat er in de wereld gebeurt en hoeveel mensen nog steeds ziek zijn."

Mahi praat ook met ploeggenoten over de kwestie. "Die zijn ook realistisch. Helder bekeken is er geen kans om te gaan voetballen. Maar zij zeggen ook dat het om zoveel geld gaat. Soms worden beslissingen genomen op basis van geld en niet op basis van verstand. Ik vind dat minder. Anderzijds betaalt de club mij en respecteer ik de keuze van hen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen