Gisteren gemist: transfer Sané dichterbij, update over Zoet en Luik

Gisteren gemist: transfer Sané dichterbij, update over Zoet en Luik

6 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 5 mei.BILD: Bayern München bereikt persoonlijk akkoord met Sané
De transfer van Leroy Sané naar Bayern München is een flinke stap dichterbij. Speler en club hebben een akkoord over een vijfjarig contract. Om de komst van de 24-jarige aanvaller helemaal in orde te maken, moet Bayern het nog eens worden met Manchester City. Tegelijkertijd hebben de Duitsers besloten de interesse in Timo Werner te laten varen.

'Zoet hoeft niet weg van PSV, Union heeft meerdere kandidaten'
Jeroen Zoet kan deze zomer kiezen uit meerdere opties. Union Berlin heeft de doelman in het vizier, Besiktas toonde eerder al interesse en van PSV hoeft hij niet weg. De 29-jarige sluitpost beschikt in Eindhoven nog over een eenjarig contract en zal bij PSV bij een transfer om een vergoeding vragen.

Standard Luik waarschijnlijk niet teruggezet naar amateurs
Standard Luik is zeer waarschijnlijk gered van de ondergang. De Belgische club krijgt in tweede instantie alsnog een licentie. Mede dankzij investeringen en leningen van oud-spelers Axel Witsel en Marouane Felliani houdt Luik het hoofd boven water.

Feyenoord installeert duo uit bedrijfsleven en heeft rvc compleet
Feyenoord heeft zijn raad van commissarissen (rvc) weer compleet. Namens de Vrienden van Feyenoord (VvF) treden Ronald Brus en Peter van der Laan toe tot het controlerende orgaan van de club. Het duo vergezelt Toon van Bodegom (voorzitter), Gérard Moussault en Sjaak Troost.

Heracles houdt aanvoerder Pröpper (26) in Almelo
Robin Pröpper (26) speelt ook volgend seizoen voor Heracles Almelo. De club heeft de optie in het aflopende contract van de aanvoerder gelicht. "Niet alleen als voetballer, ook als persoon speelt hij een belangrijke rol", aldus technisch directeur Tim Gilissen over de contractverlenging van de verdediger.

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020