Feyenoord installeert duo uit bedrijfsleven in rvc

5 mei 2020, 19:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft zijn raad van commissarissen (rvc) weer compleet. Namens de Vrienden van Feyenoord (VvF) treden Ronald Brus en Peter van der Laan toe tot het controlerende orgaan van de club. Het duo vergezelt Toon van Bodegom (voorzitter), Gérard Moussault en Sjaak Troost.

Oorspronkelijk zat Troost namens de VvF in de rvc van Feyenoord. Na een tijdelijke periode als technisch directeur, wilden de Vrienden hem niet terug in de rvc. Van Bodegom had hem dat wel beloofd en bedacht een andere constructie. De VvF hadden liever twee mensen uit het bedrijfsleven en dat zijn Bruns en Van der Laan geworden Van der Laan was als bestuurslid van de Stichting Continuïteit Feyenoord (STICO). Die functie is met zijn nieuwe aanstelling niet langer te combineren. In het de STICO wordt hij opgevolgd door Hans Vervat.

'Feyenoord is verheugd dat drie ervaren bestuurders met verschillende zakelijke achtergronden de geledingen komen versterken en alle vacante posities nu zijn ingevuld', schrijven de Rotterdammers op het clubkanaal. 'Tevens is Feyenoord de VvF nog altijd zeer erkentelijk voor de financiële steun en klankbordfunctie die zij de club de afgelopen jaren heeft geboden. De miljoeneninjectie van de VvF in 2010 was destijds onontbeerlijk voor Feyenoord en is achteraf een belangrijke bijdrage gebleken voor het behalen van de sportieve successen van de laatste jaren en de financiële gezondwording.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen