PSV en Ajax pikken talenten op bij NAC Breda en VVV-Venlo

5 mei 2020, 12:17

De nog maar veertienjarige Jevon Simons maakt aan het einde van het seizoen de overstap van NAC Breda naar PSV. De jonge middenvelder speelde slechts een jaar in de jeugdopleiding van de Parel van het Zuiden en heeft zich volgens de Bredase club razendsnel ontwikkeld. Ajax heeft voor volgend seizoen eveneens een jeugdspeler gestrikt: de twaalfjarige Thomas Janssen. Hij komt over van VVV-Venlo.

NAC vindt het jammer dat het al zo snel afscheid moet nemen van Simons. "We hadden Jevon uiteraard graag bij NAC willen behouden, omdat wij veel potentie in hem zien. Niet voor niets is hij al meerdere keren geselecteerd voor Oranje O15. We hebben dan ook meerdere gesprekken gevoerd met Jevon en zijn directe omgeving om hem te kunnen behouden", zegt Eric Hellemons via de clubkanalen.

Janssen heeft na een 'intensieve stageperiode' een overgang naar Ajax afgedwongen. "Ik ga ook verhuizen naar een gastgezin in Amsterdam. Ik verwacht dat ik bij Ajax een betere speler word en mentaal ook sterker kan worden", aldus het jonge VVV-talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen