"Van de Beek zou geweldige aanwinst voor Newcastle zijn"

"Van de Beek zou geweldige aanwinst voor Newcastle zijn"

5 mei 2020 – Het binnenkort waarschijnlijk puissant rijke Newcastle United heeft grootse plannen op de transfermarkt. Meerdere topspelers zijn al in verband gebracht met een overgang St. James Park, onder wie Ajax-middenvelder Donny van de Beek. Paul Robinson, oud-doelman van The Magpies, ziet de komst van de Oranje-international wel zitten.Het Franse Le 10 Sport wist onlangs te melden dat Newcastle United de 23-jarige middenvelder op de korrel heeft. Everton zou ook in de markt zijn voor Van de Beek. Real Madrid lijkt echter nog altijd de beste papieren te hebben voor de Oranje-international. Meerdere media wisten de voorbije maanden te melden dat de Madrilenen tot een (principe-)akkoord zijn gekomen met Ajax.

Robinson hoopt echter dat Van de Beek ervoor kiest om naar Engeland te verkassen. "Hij zou een geweldige aanwinst zijn voor Newcastle United en de Premier League. We hebben allemaal gezien hoe Ajax het deed Champions League en de wijze waarop het Nederlandse nationale team zich heeft ontwikkeld. De groep jonge Nederlandse spelers die doorbreekt, is uitstekend. Ik denk echter niet dat hij de enige speler zal worden die wordt gelinkt aan Newcastle United. Iedere speler die meer waard is dan 15 miljoen pond zal in verband wordt gebracht met een overgang naar Newcastle", aldus de oud-doelman bij Football Insider.

Newcastle United staat op het punt verkocht te worden aan een Saoedische investeringsmaatschappij. Mohammed bin Salman moet de nieuwe eigenaar worden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020