'Liverpool zet Werner door coronacrisis in wachtkamer'

5 mei 2020, 08:36

Liverpool heeft het management van Timo Werner laten weten meer tijd nodig te hebben om een beslissing te maken over het al dan niet uitbrengen van een bod voor de 24-jarige aanvaller van RB Leipzig. The Reds willen eerst afwachten wat de impact van de coronacrisis op de transfermarkt is, meldt The Guardian.

Werner wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar de regerend Champions League-winnaar. Na vier jaar RB Leipzig wil de Duitse aanvaller wel wat anders. De 29-voudig international is gelinkt aan meerdere clubs, waaronder ook Bayern München. Onlangs liet Werner echter weten een binnenlandse transfer niet te zien zitten. "Ik denk dat voor mij de uitdaging in een ander land en bij een andere club wat groter zal zijn", zei hij.

In het contract van Werner staat een afkoopclausule van zestig miljoen euro. Dat is een bedrag dat Liverpool normaliter zou kunnen ophoesten voor een speler. De Engelse club betaalde de voorbije jaren zelfs hogere transfersommen voor Virgil van Dijk en Alisson Becker. In deze onzekere tijd wil Liverpool echter voorzichtig zijn met grote uitgaven. Daarom wacht club de ontwikkelingen van de komende weken af alvorens in actie te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen