Ronaldo terug in Turijn en moet eerst twee weken in quarantaine

4 mei 2020, 20:56

Cristiano Ronaldo keert op zeer korte termijn terug in Turijn. De Portugees was na de uitbraak van het coronavirus vertrokken naar zijn thuisland, het eiland Madeira. Hoewel hij vandaag terugkeert in Italië, zal hij voorlopig niet te zien zijn op het trainingsveld van Juventus. De Portugees moet namelijk eerst twee weken in zelfquarantaine.

Dat schrijven diverse Italiaanse media. Ronaldo vertrok naar Portugal om zijn zieke moeder bij te staan, maar sindsdien keerde hij niet meer terug in Turijn. In Medeira werkte hij zijn eigen programma's af om fit te blijven en per privé-jet keert hij vandaag (maandag) terug in Italië. Reguliere vluchten gaan er namelijk niet en eerder kreeg zijn eigen vliegtuig ook geen toestemming om te vliegen. Groen licht kwam er vandaag alsnog.

Lees ook: Alle clubs in Italië mogen maandag training hervatten

De spelers van Italië ondergaan deze dagen een medische check en worden getest op het coronavirus, waarna de training weer mag worden hervat. Voor Ronaldo geldt dat hij eerst nog twee weken in quarantaine moet, omdat hij uit een ander land komt dan Italië.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen