Jansen: "Huntelaar zou een prachtige speler voor ons zijn"

Jansen: "Huntelaar zou een prachtige speler voor ons zijn"

4 mei 2020 – Johnny Jansen zou de komst van Klaas-Jan Huntelaar (36) met gejuich ontvangen. De trainer van sc Heerenveen zou de ervaren aanvaller, die al langere tijd voorzichtig wordt gelinkt aan de Friezen, graag aan zijn selectie van volgend seizoen toevoegen. "Ik denk dat hij van ongelofelijke waarde kan zijn voor Heerenveen."Dat vertelt hij tegenover Omrop Fryslân. "Dat zou prachtig zijn. We zoeken een jongen waar je naartoe kunt voetballen, die een bal vasthoudt", legt Jansen uit. "De naam van Huntelaar komt altijd voorbij. Het is wel een prachtige naam voor Heerenveen, toch? Ik denk dat hij van ongelofelijke waarde kan zijn voor Heerenveen."

Lees ook: Heerenveen-fans starten actie voor terugkeer Huntelaar

Ondanks dat The Hunter, die eerder tussen 2004 en 2006 onder contract stond in Friesland, al op leeftijd is, hoopt Jansen op zijn diensten. "Je ziet het aan zijn invalbeurten bij Ajax, zó gretig. Dat straalt nog steeds heel veel uit. Het zou een prachtige speler voor ons zijn. We gaan het beleven wat de toekomst gaat brengen", aldus Jansen.

Huntelaar heeft een aflopende verbintenis bij Ajax komende zomer en ontving een ontslag brief van de Amsterdamse club. Dat was echter vooral een formaliteit, duidelijkheid over zijn toekomst is er nog niet definitief. Hij sloot recent een terugkeer in het Abe Lenstra Stadion op voorhand niet uit.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020