Spoorboekje: Koeman, Ajax-terugblik en terug naar 2011/12

Spoorboekje: Koeman, Ajax-terugblik en terug naar 2011/12

5 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 5 mei.
Nieuws

Koeman terug naar huis
Een dag later dan verwacht keert Ronald Koeman normaliter vandaag (dinsdag) naar huis. De 57-jarige coach heeft zondag een hartkatheterisatie ondergaan en zou aanvankelijk maandag weer naar huis gaan, maar dat werd met een dag verlaat. Dat had niets te maken met zijn gezondheid, maar wel met de routine rondom de ingreep. Krijgen we mogelijk ook een reactie reactie van de bondscoach zelf? 

Specials

Terug naar seizoen 2011/12: promovendus RKC bijna Europa in
De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel twaalf: het seizoen 2011/2012 waarin RKC vriend en vijand verraste.

Voetbal op tv

11.00 uur: DOC Stille Getuige, FOX Sports 1, documentaire over tribune van Heracles
21.45 uur: Inside Ajax, Ziggo Sport, programma over Ajax
22.30 uur: DOC Theo Bos, gewoon bijzonder, FOX Sports 1, documentaire over Theo Bos

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020