Toronto-spits Altidore had vorig jaar contact met Feyenoord

4 mei 2020, 12:38

De dertigjarige Jozy Altidore dacht vorig jaar aan een terugkeer naar de Nederlandse Eredivisie. De Amerikaanse spits, die inmiddels bezig is aan zijn zesde seizoen bij FC Toronto, sprak met Jaap Stam over een eventuele transfer naar Feyenoord. Dat vertelt de sterke spits aan Vice Sports.

De spits staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Nederland, vertelt hij. "Maar alleen in de juiste situatie. Ik heb het goed nu hier. Als ik terugga naar Europa, wil ik naar een plek als Nederland, een plek waarvan ik weet dat er goede spelers rondlopen en de mensen hetzelfde idee over voetbal hebben. En zo niet? Dan blijf ik lekker hier. Maar ik hou van de Eredivisie. Ik was er een keer dichtbij. Ik had contact met Feyenoord, toen Jaap Stam er trainer was. Maar het werd niet concreet. Ik zou het mooi vinden om weer bij een club als Feyenoord, AZ of PSV te spelen. Dat zou geweldig zijn."

Altidore heeft nog een verbintenis tot 2022 bij Toronto. Hij speelde tussen 2011 en 2013 voor AZ, waarvoor hij liefst 38 keer scoorde in 67 optredens. Door die uitstekende prestaties verdiende hij een transfer naar het Engelse Sunderland, maar die stap liep uit op een teleurstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen