Anderlecht slaat toe en haalt jeugdinternational weg bij Genk

4 mei 2020, 10:52

Anderlecht heeft de eerste versterking van dit jaar binnen. De club gaat in zee met Ilias Takidine, een Belgisch jeugdinternational die uitblonk in de jeugdopleiding van KRC Genk en tevens Belgisch jeugdinternational is. De vaardige aanvaller sluit aan bij het eerste elftal van Anderlecht.

Hij tekent in Brussel voor vier seizoenen, bevestigt Anderlecht. 'De komst van de offensieve en creatieve flankspeler past in de visie en de strategie van de sportieve leiding om jonge talenten met een grote progressiemarge verder op te leiden en klaar te stomen voor het grote werk', schrijft Anderlecht. Bij die club zal Takidine onder meer gaan samenspelen met Michel Vlap.

Voor Genk is het een groot verlies, maar Takidine is vooral blij dat de deal rondgekomen is. "Ik ben erg blij met deze transfer. De sportieve directie van RSC Anderlecht gelooft in mijn potentieel. Bovendien is Anderlecht een club die veel kansen geeft aan ambitieuze jonge spelers. Aan mij om er alles aan te doen om voor mijn plaats te knokken", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen