Gisteren gemist: Koeman opgenomen in AMC, toestand stabiel

Gisteren gemist: Koeman opgenomen in AMC, toestand stabiel

4 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 3 mei.Ronald Koeman met hartproblemen opgenomen in ziekenhuis
Ronald Koeman is zondag met spoed opgenomen in het ziekenhuis, meldt De Telegraaf. De bondscoach van het Nederlands werd vanwege hartproblemen 'met gillende sirenes' naar het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) vervoerd. Daar heeft hij zondagmiddag een hartkatheterisatie ondergaan. Volgens zijn echtgenote Bartina maakt Koeman het naar omstandigheden redelijk.

De Telegraaf: Koeman was zich niet bewust van hartproblemen
Ronald Koeman werd zondagmiddag met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar hij een hartkatheterisatie onderging. De toestand van de Oranje-bondscoach is inmiddels stabiel. De schrik zal er echter flink in zitten bij Koeman, die zich volgens De Telegraaf 'totaal niet bewust' was van hartproblemen.

PSV hervat maandag in kleine groepjes de training
Er wordt vanaf maandag weer getraind op De Herdgang, meldt PSV via de officiële kanalen. Zowel de eerste selectie als het beloftenteam hervat de training. Dat gebeurt, vanzelfsprekend, met inachtneming van de protocollen.

Eenhoorn: "Ook wij waren voorstander van twintig clubs"
Een Eredivisie met twintig clubs, AZ-directeur Robert Eenhoorn zag het wel zitten. De KNVB wilde daar echter niet aan beginnen, dus konden clubs tijdens de historische vergadering alleen voor óf tegen promotie/degradatie stemmen. Als er een derde keuzemogelijkheid was geweest, dan was AZ daarvoor gegaan.

'PL-clubs bereiden zich voor op volledig seizoen zonder publiek'
Terwijl de discussie over de afwikkeling van het huidige Premier League-seizoen nog gaande is, bereidt men in Engeland zich ook al voor op het nieuwe seizoen. Clubs houden er rekening mee dat het volledige seizoen achter gesloten deuren wordt gespeeld, meldt Sky Sports. Pas als er een vaccin voor het coronavirus is wordt alles weer normaal, is de verwachting.

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020