Llonch: "Ik zou Espanyol zelfs boven FC Barcelona verkiezen"

3 mei 2020, 18:39   Bijgewerkt: 3 mei 2020, 20:24

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Pol Llonch. De 27-jarige middenvelder heeft zich in dienst van Willem II sterk ontwikkeld en ligt goed in de markt. Als de kans zich aandient, hoopt hij na zijn Tilburgse periode aan de slag te gaan in een van de grote Europese competities. Het liefst keert hij terug bij zijn oude liefde: Espanyol.

De middenvelder uit Barcelona speelde in het verleden een jaar in het reserveteam van Espanyol, maar brak niet door in de hoofdmacht. Via Girona, Granada en Wisla Krakow streek Llonch bijna twee jaar geleden neer bij Willem II. Bij die club heeft hij het goed naar zijn zin, maar de middenvelder heeft zo zijn ambities. "Ik zou op een dag graag in de Engelse, Spaanse of Duise competitie willen spelen", zegt hij tegen Goal.

"Espanyol is mijn droomclub. Ik zou Espanyol zelfs boven FC Barcelona verkiezen", vervolgt Llonch, die nog tot de zomer van 2021 vastligt bij Willem II. De middenvelder stond afgelopen winter nog in de nadrukkelijke belangstelling van Girona, maar na een bod liet die club niets meer van zich horen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen