Paratici: "Nieuwe contracten Dybala, Chiellini en Buffon"

Paratici: "Nieuwe contracten Dybala, Chiellini en Buffon"

3 mei 2020 – Juventus is druk bezig met het verlengen van het contract van Paulo Dybala. De Argentijn ligt nog tot en met 2022 vast, maar wordt gezien als een belangrijke kracht en kan daarom een opwaardering en verlenging tegemoet zien. "We zijn bezig met het verlengen van zijn contract. We willen dat hij nog jaren deel blijft uitmaken van Juventus."Dat vertelt directeur Fabio Paratici tegenover Sky Sports. Niet alleen Dyabala, maar ook routiniers Gianluigi Buffon (42) en Giorgio Chiellini (35) kunnen op een nieuwe verbintenis rekenen. Het duo werd al langer gelinkt aan een nieuw contract bij de Oude Dame, maar dat gaat er dus ook daadwerkelijk komen. "Dat zit in de pijplijn", liet Paratici desgevraagd weten.

Andere transferzomer
Niet alleen werd de directeur gevraagd naar de spelerscontracten bij Juventus, ook kreeg hij het onderwerp Paul Pogba voor de voeten. De Franse middenvelder wordt al veel vaker gelinkt aan een overgang naar Turijn, waar hij eerder speelde. "Hij is een fantastische speler, we kennen hem als een kampioen. Maar er zullen dingen veranderen na het coronavirus, want er zijn minder clubs die het hoge salaris van hem kunnen garanderen."

Bovendien wordt ook het betalen van hoge transfersommen een probleem. Parartici sluit zich aan bij het idee dat FC Barcelona gisteren (zaterdag) opperde om meer te kijken naar ruiltransfers. "Het wordt een bijzondere zomer, met nieuwe ideeën. We moeten flexibel zijn, er komt minder geld op de markt. Dus dan is een ruildeal best een optie."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020