'ADO Den Haag zoekt contact met droomkandidaat Steijn'

'ADO Den Haag zoekt contact met droomkandidaat Steijn'

3 mei 2020 – ADO Den Haag gaat definitief inzetten op het binnenhalen van trainer Maurice Steijn. Eerder kwam al naar buiten dat de oefenmeester vermoedelijk een van de belangrijkste kandidaten was, maar inmiddels zou hij de absolute droomkandidaat zijn en is er zelfs reeds contact opgenomen met hem.Dat schrijft Omroep West. Nadat het afscheid van de Engelsman Alan Pardew officieel werd bevestigd door ADO Den Haag, zocht de club contact met Steijn. In de winter was er ook al contact over een mogelijk dienstverband, maar toen kwam het niet tot een samenwerking. Ditmaal hoopt de Eredivisie-club wél op succes.

Tot een akkoord is het nog niet gekomen, maar Steijn zou zelf ook wel openstaan voor de aanbieding van de club. De 46-jarige coach werkte eerder als trainer al vier jaar bij ADO Den Haag, maar werd in februari 2014 ontslagen. Vervolgens maakte hij furore bij VVV-Venlo en daardoor kon hij voor een lucratief avontuur naar Al-Wahda FC vertrekken. Daar moest hij echter ook al weer snel vertrekken.

Lees ook: Steijn in beeld bij ADO: "Hij is een jongen van de club"

Aflopende contracten
Verder schrijft de regionale omroep ook dat de club uit de Hofstad flink moet bezuinigen. Niet alleen moet de technische staf, selectie en directie mogelijk salaris inleveren, ook is het verlengen van aflopende contracten – zoals bij Tomas Necid en Dion Malone – opeens veel minder zeker dan het eerst leek.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 mei 2020

  2. maandag 25 mei 2020