'RKC wil Hansson weer: concurrentie uit Eredivisie'

3 mei 2020, 14:55   Bijgewerkt: 3 mei 2020, 15:53

RKC Waalwijk kan vermoedelijk ook volgend seizoen nog beschikken over Emil Hansson (21). Hannover 96 wil hem graag nog een seizoen verhuren in de Eredivisie en hoewel meerdere clubs uit het rechterrijtje interesse hebben, heeft RKC op voorhand de beste papieren.

Dat schrijft Voetbal International althans. "Het seizoen is ineens afgelopen en het zou jammer zijn als mijn tijd bij RKC op deze manier eindigt", laat de Zweed weten tegenover VI. "Ik heb hier in twee jaar veel geleerd en ik sta open voor een langer verblijf, maar we weten niet wat er gaat gebeuren. Mijn zaakwaarnemer is met meerdere clubs uit de Eredivisie in gesprek."

Lees ook: 'RKC Waalwijk hoopt enkele huurlingen langer aan zich te binden'

Hansson had vorig seizoen een groot aandeel in de promotie van RKC Waalwijk naar de Eredivisie, met liefst 44 (!) optredens, waar hij met dertien doelpunten en twaalf assists bij liefst dertig procent bij alle goals betrokken was. In de winterstop keerde hij terug van Hannover 96 terug bij RKC Waalwijk. In de zeven duels waarin hij speelde, kwam de oud-Feyenoorder tot één treffer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen