Bijzonder plan Williams: speel Premier League uit in Australië

3 mei 2020, 11:44

Er is een bijzondere mogelijkheid om de Premier League vol te maken voorgesteld: speel de rest van het seizoen in Australië. Dat oppert zaakwaarnemer Gary Williams, woonachtig in Perth: het zou veel voordelen kunnen betekenen voor de Engelse clubs en spelers.

Dat vertelt Williams tegenover ABC Grandstand. Volgens hem zou het een voordeel kunnen zijn, omdat het virus in Engeland nog niet onder controle is, terwijl dat in Australië wel het geval is. Na twee weken isolatie in Down Under zouden de Premier League-spelers in Australië – waar het dus veel rustiger is wat corona betreft – kunnen voetballen.

Ook de weersomstandigheden zijn goed, de tijdszone past met die van Engeland en er zijn vier stadions beschikbaar in Perth die gebruikt kunnen worden. Ook is Perth relatief veilig, te meer omdat het voor de Engelse fans niet mogelijk is om alsnog samen te scholen rondom het stadion waar gevoetbald wordt. Volgens Williams is men dan ook positief over zijn proefballonnetje, dat wordt gezien als 'Plan B'.

Lees ook: West Ham United volgt Brighton over spelen op neutraal terrein

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen