West Ham United volgt Brighton over spelen op neutraal terrein

West Ham United volgt Brighton over spelen op neutraal terrein

3 mei 2020 – West Ham United heeft zich achter Brighton & Hove Albion geschaard in de mening dat het Premier League-seizoen niet op neutraal afgemaakt zou moeten worden. De nummer zestien van Engeland is nog altijd bereid om het seizoen af te maken, maar als dat op neutraal terrein gebeurt, zou dat volgens hen niet eerlijk zijn voor de strijd onderin.Dat schrijft Sky Sports News althans. Net als Brighton zou West Ham United, waar David Moyes (foto) manager is, nog vijf van de negen wedstrijden in het eigen stadion spelen, wat in de spannende degradatiestrijd onderin een voordeel zou kunnen betekenen, ondanks dat de meeste concurrenten evenveel duels in eigen huis op het programma hebben staan. WHU staat op dit moment slechts op doelsaldo boven de streep.

Lees ook: Brighton voelt niets voor afmaken PL op neutraal terrein

Daarmee duiken er nieuwe mogelijke problemen op voor de hervatting van de Premier League, dat nog altijd hoopt op korte termijn weer te beginnen. De meningen zijn erg verdeeld over een herstart van de Engelse voetbalcompetitie, zo liet Frank Lampard zich recent twijfelend uit of er nog gespeeld moet worden

Crystal Palace-preses wil door
Crystal Palace-voorzitter Steve Parish denkt dat voetballen Engeland een boost kan geven kan in moeilijke tijden. In zijn column in The Sunday Times schrijft hij dat voetbal een voorloper kan zijn in het zoeken naar nieuwe werkomgevingen en om te zoeken naar het nieuwe normaal. 'Voetbal is zinloos, maar prachtig zinsloos. Het geeft de kracht om levens te verlichten. Waarom kijken we niet of we die kracht weer kunnen gebruiken', schreef hij onder meer. Zijn club staat overigens veilig in de middenmoot van de Premier League.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020