Spoorboekje: AZ, PSV en meer Eredivisie-clubs hervatten training

Spoorboekje: AZ, PSV en meer Eredivisie-clubs hervatten training

4 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 4 mei.Nieuws

Eredivisie-clubs terug in training
Diverse Eredivisie-clubs hebben reeds de training hervat, maar aan dat lijstje kunnen vandaag enkele clubs worden toegevoegd. AZ, PSV, Vitesse, VVV-Venlo en Willem II gaan weer los en ook PEC Zwolle staat na weken weer op het veld. Spelers komen en gaan individueel en tijdens de training wordt anderhalve meter afstand gehouden, zoals de voorschriften van het RIVM dat voorschrijven. 

Italiaanse clubs terug op het veld
Niet alleen in Nederland, maar ook in Italië hebben de clubs weer toestemming om te gaan trainen. Alleen weten zij dat pas sinds gisteren (zondag), omdat het eerst alleen bepaalde regio's betrof. Dat is niet langer het geval, alle clubs zijn gelijkgetrokken. Een aantal clubs, waaronder Sassuolo, zal de training hervatten en de clubs die dat vandaag (maandag) nog niet doen, zullen ongetwijfeld snel volgen.  

Specials

Terug naar seizoen 2010/11: gitzwart seizoen voor Feyenoord
De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel elf: het seizoen 20010/2011 wat voor Feyenoord gitzwart was.

Voetbal op tv

08.00 uur:  Classic Match: NEC – Vitesse (2009/10), FOX Sports 1, flashback
10.00 uur: Tussen De Palen: Guus Hiddink, Ziggo Sport, tv-programma
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020