Yeboah hoopt op nieuwe kans bij Wolfsburg, Azzaoui wil weg

Yeboah hoopt op nieuwe kans bij Wolfsburg, Azzaoui wil weg

3 mei 2020 – VVV-Venlo-huurling John Yeboah hoopt komend seizoen op een nieuwe kans bij VfL Wolfsburg. De buitenspeler werd afgelopen jaar gestald in de Eredivisie en maakte daarin – met een doelpunt bij zijn debuut – een aardige indruk. "Ik kijk erg uit naar volgend seizoen en weet wat ik daarin kan doen. Ik wil dolgraag weer op het veld staan."Dat vertelt Yeboah tegenover Sportbuzzer. Hoewel VVV-Venlo al heeft aangegeven dat ze hem graag weer willen verhuren, hoopt de aanvaller op een kans bij het eerste team van Wolfsburg na zijn positieve avontuur in De Koel. "Ik heb daar veel geleerd, het was een hele goede stap voor mij", aldus Yeboah, die onder Hans de Koning wel vaker op de bank terechtkwam. "Maar het was voor mij goed te leren om met zo'n situatie om te gaan."

Het doelpunt in zijn debuutwedstrijd tegen FC Groningen bleef overigens ook zijn enige treffer in de zeventien officiële wedstrijden die daarna nog zouden volgen. Ook gaf hij één assist namens VVV-Venlo. "Ik moet nog steeds afscheid nemen van mijn teamgenoten." Namens VfL Wolfsburg, die club waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot, maakte hij inmiddels drie officiële optredens.

Azzaoui vertrekt juist bij Wolfsburg
Waar Yeboah hoopt op een nieuwe kans bij de Duitse club van onder andere Wout Weghorst, laat voormalig Willem II-huurling Ismail Azzaoui juist weten te willen vertrekken. Hij is niet tevreden en gaat zijn aflopende contract daarom niet verlengen en verlaat die Wölfe aan het einde van het seizoen, 'wanneer dat ook mag zijn'.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020