Gisteren gemist: bedrag voor Cambuur, Serie A gaat trainen

Gisteren gemist: bedrag voor Cambuur, Serie A gaat trainen

3 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 2 mei.Bal gaat weer rollen in Italië: Sassuolo hervat de training
Eindelijk positief nieuws vanuit Italië. Maandag is de selectie van Sassuolo weer welkom op het eigen trainingscomplex, heeft de Serie A-club zaterdag laten weten. Het gaat om individuele trainingen waarbij de spelers gebruik kunnen maken van de faciliteiten die er zijn.

De Bruyne: "Twee jaar zonder Europees voetbal zou lang zijn"
In principe is Kevin De Bruyne ook na dit seizoen nog speler van Manchester City, waar de belangrijke middenvelder nog een contract heeft voor drie seizoenen. Slecht nieuws voor de club was echter dat er besloten werd dat Man City twee seizoenen niet mag deelnemen aan de Champions League. Als dat besluit niet van tafel wordt geveegd, verandert het perspectief mogelijk.

FIFA-topman heeft plan: "Seizoen spreiden over kalenderjaar"
Het is voor de FIFA zeker een mogelijkheid om de seizoenen in de toekomst paralel te laten lopen aan de kalenderjaren. Topman Victor Montagliani heeft aangegeven dat die verandering een mogelijkheid is om te bespreken binnen de bond.

PEC-voorzitter komt terug op teksten over ouderen in stadion
"Misschien moet je mensen boven de 70 in het stadion weigeren", zei PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser vrijdag in Voetbal International. De preses zag het als serieuze optie om mensen boven de zeventig jaar te weigeren, om het voetbal in een anderhalvemetersamenleving mogelijk te maken. Een dag later is hij teruggekomen op die teksten.

SC Cambuur haalt met speciale actie 45.000 euro op
Grote tevredenheid bij SC Cambuur, dat kan terugkijken op een zeer goed verlopen stickeractie. Fans konden tegen een vrijwillige bijdrage een sticker op de auto laten plakken met de tekst 'Cambuur komt eraan!'. De actie werd vrijdag en zaterdag gehouden en heeft 45.000 euro opgeleverd.

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020