Lampard ziet nog veel obstakels voor Premier League-hervatting

2 mei 2020, 21:13

Er zitten nog de nodige haken en ogen aan het hervatten van de Premier League, denkt Frank Lampard. De Engelse trainer van Chelsea weet dat het voor de samenleving een fraaie opsteker zal zijn als er weer gevoetbald wordt, maar dat is niet zomaar gedaan. Dat zegt de coach op de website van zijn club.

"Ik weet dat het land dolgraag wil dat er weer gespeeld gaat worden", vertelt de trainer. "Het betekent veel voor de mensen en we houden allemaal van voetbal. Ik zie echter ook dat er nog veel obstakels zitten aan het hervatten van de competitie. We kunnen geen risico's nemen met de gezondheid van de spelers en daarnaast moeten we het werk van de mensen in de zorg altijd respecteren."

"Dat de Premier League heeft gezegd dat de gezondheid van de spelers en de trainers voorop staat, vind ik goed om te horen. Dat is heel belangrijk. Op dit moment is de maatschappij goed bezig om de regels van de overheid te respecteren, maar hoe gaan we dat doen bij een contactsport?" vraagt de trainer van de nummer vier van de Premier League zich af.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen