Babos blij met terugkeer bij NAC Breda: "Cirkel is nu rond"

2 mei 2020, 19:42

Tot zijn grote tevredenheid is Gabor Babos terug bij NAC Breda. De voormalig doelman gaat bij de club aan de slag als keeperstrainer en keert terug op het oude nest, aangezien hij eerder al als keeper en als jeugdtrainer bij NAC werkte. De Hongaar komt over van NEC en kijkt uit naar zijn tijd in Breda.

Hij is de opvolger van Jelle ten Rouwelaar die naar Anderlecht vertrekt. "Allereerst wil ik graag Jelle feliciteren met zijn mooie overstap naar Anderlecht. Toen bij NAC bekend werd dat Jelle weg zou gaan, hebben ze vrij snel contact met mij gezocht en heb ik goede gesprekken gehad met Tom van den Abbeele en Peter (Hyballa, red.)", zegt hij op de clubwebsite.

"Dan kom je in de situatie waarbij je moet gaan kiezen tussen twee fantastische clubs waar ik zowel als speler en trainer heel lang heb gezeten. De keuze is gevallen op NAC. Daar waar het voor mij allemaal begon in Nederland. Hier kan ik mij verder ontwikkelen en met de keepers aan de slag. De cirkel is nu rond", zegt de 45-jarige keeperstrainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen