Bal gaat weer rollen in Italië: Sassuolo hervat de training

Bal gaat weer rollen in Italië: Sassuolo hervat de training

2 mei 2020 – Eindelijk positief nieuws vanuit Italië. Maandag is de selectie van Sassuolo weer welkom op het eigen trainingscomplex, heeft de Serie A-club zaterdag laten weten. Het gaat om individuele trainingen waarbij de spelers gebruik kunnen maken van de faciliteiten die er zijn.

De provincie Emilia-Romagna heeft besloten dat er voorzichtig weer getraind mag worden bij de Serie A-club. Sassuolo gaat daar op in en verklaart dat het vanaf maandag de draad weer op gaat pakken. Bij de meeste andere Serie A-clubs mag er waarschijnlijk vanaf 18 mei weer getraind gaan worden. De overheidsregels zijn uiteraard gewoon van kracht, wat betekent dat de spelers onder meer afstand van elkaar moeten houden.

Sassuolo geeft alvast wat informatie prijs over hoe de trainingen er vanaf maandag 4 mei uit gaan zien. 'De sessies vinden in de ochtend plaats en er worden drie velden gebruikt voor zes spelers per uur. Elke speler heeft zodoende een half veld tot zijn beschikking. De technische staf is niet aanwezig, maar wel is er medisch personeel van de partij. Verder zijn er, los van de spelers, geen mensen welkom op het afgesloten trainingscomplex.'

gerelateerd