Spoorboekje: terug naar de doorbraak van Heracles in Eredivisie

Spoorboekje: terug naar de doorbraak van Heracles in Eredivisie

3 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 3 mei.
Specials

Terug naar seizoen 2009/10: Heracles' doorbraak in de Eredivisie
De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel tien: het Heracles Almelo van Gertjan Verbeek in 2009/2010.

Wedstrijden

BATE Borisov - Nemand Grodno (17.00 uur)
De matige seizoensstart lijkt BATE Borisov te boven. Het seizoen begon in maart dramatisch met twee nederlagen op rij. Afgelopen maand was de bekendste club uit Wit-Rusland - twee zomers geleden nog tegenstander van PSV in de voorronde van de Champions League - beter gezind. Met drie zeges uit vier wedstrijden klimt BATE weer richting de top. Kan de vorig seizoen onttroonde kampioen die lijn doortrekken tegen Neman Grodno?

Voetbal op tv

10.35 uur: Anco, FOX Sports 2 - documentaire
14.30 uur: De jaren van Perez: Mark van Bommel, FOX Sports 2 - interview
20.45 uur: De man die Zlatan zag, FOX Sports 2 - documentaire

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020