Diemers bevestigt ook interesse van Vitesse: "Ik wil graag weg"

1 mei 2020, 22:47

Vitesse kan definitief worden toegevoegd aan het lijstje geïnteresseerden voor Mark Diemers. Nadat eerder FC Groningen en het Chinese Tianjin Tianhai FC werden bevestigd als belangstellenden heeft de middenvelder ook de concrete interesse van Vitesse bevestigd. "Ik wil graag weg en dat weet de club ook."

Dat stelt Diemers tegenover Omroep Gelderland. De interesse van Vitesse is dermate serieus, dat de middenvelder op uitnodiging van een sponsor bij de bekerwedstrijd tussen de Arnhemmers en Ajax was. "Vitesse is absoluut een mooie club. De belangstelling is inderdaad concreet, heb ik van mijn zaakwaarnemer begrepen, maar door corona staat alles nu stil", aldus Diemers, die eerder liet weten ook voor FC Groningen open te staan.

Lees ook: Diemers heeft voorkeur voor Nederland door vaderschap

De middenvelder van Fortuna Sittard moet naar verluidt een miljoen euro kosten, waarmee het twijfelachtig is of hij betaalbaar is voor Vitesse, dat moet besparen door de coronacrisis. Daarmee lijkt FC Groningen nog altijd voor te liggen op Vitesse, omdat de Arnhemmers nog geen concreet bod deden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen