Ophef over aangekondigde Watford-transfer van Gueye

1 mei 2020, 21:47   Bijgewerkt: 1 mei 2020, 21:52

De transfer van Pape Gueye (21) naar Watford, die afgelopen week officieel werd bevestigd door de Engelse club, staat toch nog op losse schroeven. De Premier League-club had het 'ja-woord' ontvangen van de talentvolle middenvelder, maar dat kwam niet van hemzelf, maar alleen van `zijn inmiddels aan de kant gezette zaakwaarnemer. Zodoende is het zeer twijfelachtig of het vijfjarige contract wel rechtsgeldig is.

Dat laat Pierre-Henri Bovis, zijn nieuwe belangenbehartiger, weten in de Franse media. Gueye heeft een aflopend contract bij Le Havre en werd eerder deze week officieel gepresenteerd bij Watford, maar voor die tijd zou hij al zijn geswitcht van zaakwaarnemer. Bovis ontkent dat er al een akkoord is bereikt met de Engelse club, maar wil wel graag in gesprek om het alsnog op te lossen.

Vanuit Watford klinken de geluiden dat dit vooral een truc is om meer commissie te verkrijgen, maar dat is volgens zijn nieuwe zaakwaarnemer niet aan de orde. De Engelse club laat weten geen interesse te hebben in nieuw contract en/of gesprek en houdt zich vast aan het reeds getekende contract. Volgens Bovis is het nog allesbehalve een zekerheid en betrof het slechts een voorcontract. Arsenal, Olympique Marseille, Hertha BSC, OSC Lille en Valencia worden ook gelinkt aan de transfervrije speler.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen