"Misschien moet je mensen boven de 70 in het stadion weigeren"

1 mei 2020, 20:57

PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser denkt hardop na over de invulling van naar het voetbal gaan in een anderhalvemetersamenleving. De preses ziet het als serieuze optie om mensen boven de zeventig jaar te weigeren. "Dat klinkt als leeftijdsdiscriminatie, maar het is voor hun eigen gezondheid."

Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. "Misschien moet je wel zeggen: mensen boven de zeventig jaar mogen niet meer naar het stadion", doet Visser, zelf 68 jaar overigens, een suggestie. Verder gaat PEC Zwolle terug naar een stadion van maximaal zevenduizend toeschouwers per wedstrijd. "En moet je dan misschien wel zeggen: De ene thuiswedstrijd mogen de oneven nummers naar binnen, het volgende duel de even nummers. Of op alfabetische volgorde."

Lees ook: Anderhalve meter afstand bij publiek is bijna onmogelijk

Daarnaast suggereert Visser dat het wellicht een optie is om via FOX Sports de mensen, die wedstrijden in het stadion moeten missen, tegemoet te komen met meer specifieke uitzendingen. "Om zo de mensen toch het idee te geven dat ze aanwezig zijn", aldus Visser.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen