'Özyakup 'heeft heel veel over' voor langer verblijf bij Feyenoord'

1 mei 2020, 18:23

Oguzhan Özyakup staat enorm open voor een langer verblijf bij Feyenoord. De middenvelder maakte afgelopen winter vanaf Besiktas de tijdelijke stap naar Rotterdam-Zuid, vooral met het oog op zijn EK-kansen met Turkije. Ondanks dat het toernooi werd uitgesteld, is huurling Özyakup de training in Rotterdam hervat en hoopt hij volgend seizoen ook voor Feyenoord te voetballen.

Dat schrijft De Telegraaf. Anders dan eerst zal misschien ook Besiktas wel willen meewerken aan een transfer, omdat zij – net als Feyenoord overigens – vermoedelijk moeten snijden in de begroting om rond te komen. De middenvelder is in Istanbul een grootverdiener, waardoor ze vermoedelijk voor een kleine prijs van hem af willen. Anders zou een nieuwe huurperiode ook optioneel zijn. Volgens de ochtendkrant heeft Özyakup er 'heel veel voor over om ook na dit seizoen in De Kuip te blijven'.

Lees ook: Feyenoord verwacht dertig (!) procent van begroting in te leveren

Özyakup maakte ondanks blessureleed een goede indruk op zijn ploeggenoten en ook trainer Dick Advocaat was tevreden over zijn middenvelder, die voor zijn verhuurbeurt in Rotterdam-Zuid een deel van zijn salaris moest inleveren. Voor een nieuw en/of permanent verblijf bij Feyenoord, zal dat vermoedelijk opnieuw moeten gebeuren, aangezien ook Feyenoord flink moet snijden in de begroting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen