Van den Brom houdt hoop op toch nog spelen bekerfinale

1 mei 2020, 16:56

John van den Brom hoopt nog altijd dat de bekerfinale gespeeld gaat worden. De oefenmeester is blij dat FC Utrecht in beroep gaat tegen de uitspraak van de KNVB. "Als blijkt dat het echt kansloos is, dan kunnen we ons er in elk geval bij neerleggen."

Dat vertelt de coach tegenover FOX Sports. "Natuurlijk was het een enorme teleurstelling", bevestigt Van den Brom, die lang nog hoopte op het uitspelen van de competitie. "Maar na de persconferenties van de premier, werd het wel duidelijk dat er geen betaald voetbal meer inzat tot 1 september. Voor wat het waard is, maar dan stort je wereld wel even in."

Lees ookUEFA staat achter besluit KNVB en bekrachtigt dat met brief

Toen vervolgens de KNVB besloot om Willem II Europa in te sturen en de bekerfinale te schrappen, betekende dat een volgende tik voor de Domstedelingen. "Dus nee, we zitten er niet echt lekker in. Of ik dan met spullen ga gooien? Nee, je kunt je alleen druk maken over dingen waarop je invloed hebt. Daar moet je je bij neerleggen, maar dat is heel moeilijk te accepteren voor sportmensen. Gelukkig legt de club zich er niet zo makkelijk bij neer. Ze zijn strijdbaar, dat is goed."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen