'Diemers vermoedelijk naar China en niet naar Groningen'

1 mei 2020, 16:35

Een overgang van Mark Diemers naar FC Groningen wordt steeds onwaarschijnlijker. De onderhandelingen tussen de Noorderlingen en Fortuna Sittard zitten muurvast en inmiddels zou hij staan voor een overgang naar Tianjin Tianhai FC. Ook Vitesse zou interesse hebben, maar de Chinese club leidt de onderhandelingen om de middenvelder.

Dat schrijft Veronica Inside althans. Eerder vandaag (vrijdag) kwam De Limburger ook al naar buiten dat de onderhandelingen met FC Groningen muurvast zitten. Het verschil tussen vraag en aanbod zou zo'n vijf ton bedragen, terwijl volgens Veronica het hoogste bod van FC Groningen zo'n negen ton bedraagt. Vitesse volgt Diemers ook op de voet, maar zou nog helemaal geen bod hebben uitgebracht.

De Telegraaf kwam vorige week al met het bericht dat Diemers ook naar het Midden-Oosten kon, maar een land en club werden er niet aan gelinkt. Dat zou dus het Chinese Tianjin Tianhai FC zijn, waar eerder Nemanja Gudelj onder contract stond. Zij zouden inmiddels ruim een miljoen euro over hebben voor Diemers. Fortuna Sittard-trainer Kevin Hofland liet weten dat hij rekening houdt met een vertrek van Diemers.

Lees ook: 'Lucratieve aanbiedingen in Azië voor Linssen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen