'Tankovic op Feyenoord-lijstje, ook Linssen is nog in beeld'

'Tankovic op Feyenoord-lijstje, ook Linssen is nog in beeld'

1 mei 2020 – Feyenoord heeft voorzichtige interesse getoond in Muamer Tankovic (op archiefbeeld). De voormalig buitenspeler (25) van AZ is komende zomer transfervrij na een uitstekend seizoen bij Hammarby IF: hij maakte veertien treffers en gaf acht assists. Hij zou in Rotterdam-Zuid in beeld zijn voor de rechtsbuitenpositie.Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde twitteraccount Feyenoord Transfermarkt. Tankovic kwam in 2014 na Fulham terecht in Alkmaar bij AZ, maar maakte daar geen onuitwisbare indruk, waarna hij terugkeerde naar zijn thuisland. Bij Hammarby IF heeft hij zich in de laatste jaren weer herpakt – met name het laatste seizoen doet hij het erg goed. Daardoor kan de tweevoudig international van Zweden wellicht profiteren van zijn transfevrije status.

Linssen ook nog in beeld
Het Algemeen Dagblad kwam tevens met een update over Bryan Linssen. Volgens het AD staat de buitenspeler nog altijd in de belangstelling van de Rotterdammers en is Feyenoord niet de enige geïnteresseerde. Er zouden nog meer clubs in de markt zijn voor de aanvoerder van Vitesse, maar 'in deze verwarrende tijden zou een langer verblijf van hem in de Eredivisie een reële optie zijn', schrijft de ochtendkrant.

Voor Linssen is een avontuur in De Kuip een mooie stap, maar of hij als breedteversterking naar Feyenoord wil? Als het nieuwe seizoen in het najaar kan beginnen, lonkt in elk geval speeltijd voor Linssen. Bij Feyenoord is Sinisterra herstellende van een kruisbandblessure en wordt de Colombiaan pas eind dit jaar terug verwacht.

Lees ook: 'Lucratieve aanbiedingen in Azië voor Linssen, Matavz en Diemers'


gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020