'Nog niet zeker of Hyballa ook komend seizoen coach is van NAC'

1 mei 2020, 12:03

Peter Hyballa haalde met NAC Breda de halve finale van de KNVB Beker en zorgde er tevens voor dat er weer schwung in de club kwam. Dat betekent echter niet dat de Duitser ook komend seizoen trainer is van de Brabantse club. Het vertrek van Luuc Eisenga verandert de zaak, stelt BN De Stem.

Deze week werd duidelijk dat algemeen directeur Eisenga vertrekt bij NAC omdat hij niet op één lijn zit met de raad van commissarissen. Hyballa wilde Eisenga graag bij de club houden en heeft dat ook laten weten aan de RvC, maar dat advies is dus in de wind geslagen. Eisenga was eerder groot voorstander van het aantrekken van Hyballa, waardoor de Duitser op zijn beurt de directeur graag wilde steunen.

Volgens BN De Stem gaat Hyballa de situatie bij NAC de komende tijd tegen het licht houden. Het dagblad noemt het dan ook geen zekerheid dat de Duitser ook komend seizoen trainer van de club is. Hyballa maakte bij NAC eerder al de rel mee rond Willem Weijs, die eerst interim-trainer was en vervolgens vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen