United-directeur ziet geruchten over dure transfers: "Ongepast"

1 mei 2020, 10:21

Door de coronacrisis worden clubs in een moeilijk parket gebracht. Er is niet alleen veel onduidelijk over de afloop van het huidige seizoen in de buitenlandse competities, maar ook richting de rest van 2020. Manchester United-directeur Ed Woodward beseft dat de onduidelijkheid moeilijk is.

Woodward is bij Man United verantwoordelijk voor het transferbeleid en moet ervoor zorgen dat er ook komend seizoen een sterke selectie staat. Dat kan door de pandemie lastig worden, weet hij. "Het voelt ongepast om nu geruchten te lezen over transfers van honderden miljoenen", zegt hij tegen Sky Sports. "Die geruchten stroken totaal niet met de realiteit. Gelukkig zitten wij er financieel goed bij, zeker vergeleken met veel andere clubs, maar ook wij zijn niet immuun voor de gevolgen van de crisis."

Het maakt het er niet gemakkelijker op voor Woodward. "Het is aan ons om een pad te plaveien voor deze crisis. Als we daar een duidelijk beeld van hebben, is het ons doel om zeer competitief te blijven in de markt." Woodward hoopt overigens dat er in Engeland snel weer gespeeld gaat worden. "Dat is heel belangrijk voor de clubs, mits het uiteraard veilig is. We zien gelukkig dat er in andere landen, zoals Duitsland, goede stappen gezet worden. Bij ons in Engeland is er echter nog veel onduidelijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen